mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

Kärlek ❤️

Publicerad 2016-08-07 09:52:10 i Allmänt,

Dagen började på bästa sätt. Mys med bästa familjen i sängen.

Önske er alla en underbar dag. För mig väntas en prommis i skogen. Sen är det dags för v bad. Har återigen fått en tova from hell vid höger framben - varför 😩?!!

Doris D 🐾

Tidig morgon trötta barn o trött hund

Publicerad 2016-08-06 06:42:31 i Allmänt,

I helgen är det ngt som kallas fotbollscup. Såå kl ringe 5:30, VEM vill kliva upp då? Inte jag i alla fall...
Hur som helst så sitter vi nu o värmer oss i bilen, innan dagens matcher börjar.

Ha en fin dag!
Love Doris D 🐾

Bus, chill & vänskap

Publicerad 2016-08-02 20:10:20 i Allmänt,

Allt roligt har ett slut. Snart är syrrans dagar hos mig över. Vi har haft det sjukt bra. Vi har busat, gosat, chillat sovit nära, tuggat ben o jagat boll. Alltså helt magiskt 👌🏻!!

Idag när matte kom hem var det återigen dags för en skogs prommis, men då världens oväder lurade bakom hörnet. Fick vi nöja oss med en kortare sväng. Tyvärr blev de flesta bilder på syrran suddiga ☹️.

Syrran ❤️

När vi kom hem sprang syrran till soffan och paxade tvn. Jag är alltid tvåa hon är jätte snabb, men jag har bättre kondis så de så 🙄

Love Doris D 🐾

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela