mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

De jag bor hos är inte kloka

Publicerad 2016-06-30 19:07:36 i Allmänt,

I dag har vi åkt 1h i bil, när vi var framme skulle vi klättra upp för ett berg 😳. Första etappen mötte vi en familj med en fyrfotavän de vände.. Men MIN familj traskade vidare.

Halvvägs så stannade faktiskt jag o matte, det blev för tufft och det var alldeles för brant för mig.

Vi har haft en toppen dag, lite smuts i pälsen och 1 h föning när jag kom hem - men det var det lätt värt 😊

Här klättrar familjen vidare 😊

Love Doris D 🐾

Semestern fortsätter

Publicerad 2016-06-29 23:56:25 i Allmänt,

Hej hej! Idag har det varit varmt. Jag är väldigt känslig för värmen så jag blir sååå trött o slut. När molnen rullade in somnade jag o matte i skuggan till sist. Hon under en filt.. Jag ovanpå

Du & jag ❤️

Finns ingen som kan se så sur ut som Boss 😂

🐾Doris D

Midsommardagen

Publicerad 2016-06-25 18:02:12 i Allmänt,

Här fortsätter semestern i dag är det syrran (lillmatte) o jag som chillar i varsin solstol. Grannkatten är vår ständiga följeslagare, efter stt han o jag morsat på varandra så slängde han ned sig i skuggan syrrans säng.
Igår var det midsommarafton då var syrran å Malin här. Vi hängde mest inne medan övriga satt ute o åt lunch innan de gick till Tunet för att fira midsommar. Vet inte varför, men vi fick liksom inte hänga med.. Morsan (matte) sa nått om stt det är för mkt folk o att jag hade det bäst hemma... Ja, eller så valde hon den enklaste utvägen 😳?!?!! Jag vet inte, men nått lurt är det när jag fick höra att det visst fanns hundar där..🐾Doris D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela