mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

Träffat släkten

Publicerad 2016-01-31 19:17:05 i Allmänt,

Idag var det dags att träffa släkten, Gaston - Kungspudel och Tess schäfer. Mattes föräldrar och brorsa m sambo var också här.

 Vet inte var jag ska börja, men det var en av de värsta upplevelserna i mitt liv. Blev rädd som tusan, men var samtidigt nyfiken på vilka de var. Efter en stund blev jag modig och vi hade rätt kul.

 Kanske visar fler bilder sen, nu är jag helt slut o måste sova 💤💤💤💤 
🐾 Doris the great

Vänner

Publicerad 2016-01-31 08:57:13 i Allmänt,

Igår hängde jag med Malin, Skrållan, Viktoria o Kicken 👌🏻. 


Bilderna är tagna av Viktoria o Kicken 💕
Idag hänger jag med Boss.


🐾 Doris the great

Ute på nya äventyr

Publicerad 2016-01-30 15:25:20 i Allmänt,

Idag gick matte och jag ut på lägdan bakom huset. Jag är hur modig som helst och älskar allt som är nytt. Såg en jätte stor traktor, svarta sopsäckar som blåste i vinden. Blev först rädd, men sen brydde jag mig inte alls 😎

Matte klev i jätte stor 💩 från modell stor hund - fick höra sååå mycket ord som jag aldrig hört tidigare... Förstår att det var "dåliga" ord.


Nu är det mys i soffan innan jag ska åka till Malin o Skrållan för att tillbringa kvällen där💕
🐾 D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela