mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

ACC specialutställning

Publicerad 2016-04-10 18:17:24 i Allmänt,

Den här gången vill jag visa min helg i bilder. Som ni vet har jag sovit hos Viktoria, Skrållan o Malin. Vi har varit i Nordichallen på utställning, idag var det min tur. Jag vann över tikarna i min färg, sen mot en annan färg. När jag skulle ställas mot brorsan hade jag en massa spring i benen - brorsan vann. Stort grattis till dig 👌🏻😊!
Bilder från helgen
Brorsan o jag 

I parklass gjorde brorsan o jag succé - hmm inte för att vi var duktiga.. Utan mer för att JAG var grymt leksugen.. Kände att nu fick det var nog - jag raceade järnet kan man säga... Runt ringen hördes många skratt.. Verkade som det uppskattades trots allt 😊.När vi kom hem fick jag gå ut på min älskade äng o äntligen fick jag göra mina behov i fred.. 

Love Doris D 🐾

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela