mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

Alla är arga

Publicerad 2016-06-13 21:36:17 i Allmänt,

Tänk att saker o ting kan ändras såååå fort. Idag har allt varit på topp, hela huset har varit fullt av barn. De har tagit med mig på skogspromenad.. Vad säger man livet har verkligen varit på TOPP... Men så gör man ett litet litet misstag och nu får jag inte ens ligga i soffan o mysa 😳😩..
 
När resten av familjen åt nykokt rabarberkräm till kvällsfika, så blev jag oxå sugen... Och ingen INGEN tänkte på mig eller erbjöd mig nått.. Sååå jag smög uppför trappen till kattlådan o hittade en massa gott 💩💩💩💩..

MEN när familjen kände den ljuvliga doften kom husse upp och hittade mig med "handen i grytan" så att säga..
Helt plötsligt är det här en "skit" kväll..


🐾Doris D

Kommentarer

Postat av: Freja Eriksson

Publicerad 2016-06-13 23:05:34

Hallo sis! Kul att du är tillbaks på bloggen. Jag har längtat så, trodde något illa hänt ända tills min matte pratade med gammelmatte och fick höra att det nog bara berott på att din matte inte haft tid att hjälpa dej att skriva. Kul också att det gått så bra för dej på utställning. Jag skall också ställa ut mej, men jag måste först socialiseras, säger matte. Förra söndan var vi och tittade på en sån där utställning med massor av såna som vi. Visste du att det finns svartingar? Träffade en sån kille som jag fick leka med. Han var bara lite äldre än jag. Fick också träffa tvåbensfarfar och tvåbensfarmor. Dom tyckte jag var snygg!
Just nu sitter jag uppflugen på ett bord vid fönstret och dikterar det här. Nä, nu fick jag hoppa ner. Vi får inte vara på borden för husse och matte. Men man ser bra från bord, och dessutom kan det finnas nåt kvarglömt godis där.
Vi håller på och målar om huset, och häromdagen skulle jag hjälpa till. Hela ena örat blev ljusgrönt, och jag åkte ned i tvätthon. Där har man för att man försöker vara hjälpsam.
Puss & kram från din tvillingsyster Freja

Svar: Åå sis!! Du verkar vara precis som mig 😊!! Örat i målarfärgen när man vill hjälpa till, ibland fattar ingen stt tanken är god liksom..
Det har varit mkt här en tid, jag har mest hängt med barnen. Men nu ÄR matte tillbaka igen - sköönt. Idag blev det en skogspromenad äntligen!!! Men matte fick plocka 7 såna där fästingar, så nu vet jag inte om det är slut att springa i skogen 😳.
Utställning - hoppas ni provar snart !! Jag tycker att det är rätt fånigt, men lite stolt blir man när man får en rosett 😊.
Hoppas vi får möjlighet att ses nått!! 🐾
Doris D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela