mittnamnrdoris.blogg.se

Jag heter Gazette's Great Doris Day kallas för Doris, Dorran, lilla D, hjärtat etc. Jag föddes den 19 november 2015 av mamma Lexy, en vacker amerikansk cockerspaniel tik, den vinstrikaste (buff) i Sverige 2015. Min pappa heter Alex och bor någonstans långt långt söderut. Den här bloggen handlar om mig, nämner kanske människorna som jag bor hos då o då, men det är jag som är stjärnan.

Bruce Springsteen alias Boss

Publicerad 2016-04-08 09:26:11 i Allmänt,

Boss är världens skönaste lirare. Hans mimik får vem som helst att skratta eller häpna. Man ser alltid precis vad han vill fast han alltid försöker vara cool.

I morse när jag lånade hans boll råkade den hamna under en hylla. Boss kom till undsättning, trodde jag 😳... Men det visade sig att han var sur så han puttade in den längre in mot väggen, dit nästan ingen når.. Snacka om taskigt!! Vi är ju vänner, då hjälper man varandra, eller??!! Ja, han kanske var lite lite sur på mig eftersom jag "råkade" putta ned honom i vattenskålen när vi lekte 😇..

Hur som helst nu är han assur, husse upptäckte honom i klädkammaren i en  låda.. Å där får man INTE vara, det fattar ju vem som helst...

Love Doris D 🐾

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela